Aanbod lessen Deforce yoga

Bekijk hier het aanbod lessen bij Deforce yoga. Heb je nog vragen over welke lessen het beste bij je passen aarzel dan niet om me te contacteren, ik bekijk het graag samen met jou. 

deforce yoga flow beginners

YOGA FLOW 1 (beginners)

Yoga flow of Vinyasa yoga voor beginners level. Is het je eerste keer yoga of ben je nog maar pas bezig met yoga dan is dit voor jou. Tijdens de les wordt er tijd genomen om de houdingen uit te leggen en heb je voldoende tijd om de houding aan te nemen. De basis poses komen aan bod tot je er helemaal mee weg bent.  We beginnen de les met een ademhalingsoefening, daarna gaan we over naar de yogahoudingen en sluiten af met een korte savasana meditatie. 

YOGA FLOW 2

Yoga flow of vinyasa yoga voor yogi’s die al wat ervaring hebben. We beginnen de les met een ademhalingsoefening, warmen op met de zonnegroet en gaan daarna over naar de flows. De houdingen worden vlot aan elkaar gehangen en we bewegen op het een ritmisch tempo van onze ademhaling. Deze les is iets uitdagender en vraagt wat kracht en uithouding van jou. Om af te sluiten geniet je van een heerlijke savasana meditatie. 

deforce yoga flow 2
Deforce yoga relaxatie

RELAXATIE

Geschikt voor zowel beginners als ervaren yogi’s. Neem de tijd om helemaal te ontspannen tijdens deze les. Een uur lang de focus leggen op het ontspannen van je lichaam. Ademhaling, ontspanne stretches en 20 minuten begeleide meditatie om helemaal zen de studio te verlaten. 

POP PILATES (vanaf februari '24)

Ontdek de energieke en speelse benadering van Pilates met Pop Pilates! Deze eigentijdse fitnesservaring combineert Pilates-bewegingen met opzwepende muziek, waardoor elke sessie voelt als een feestje voor je lichaam en geest.

pop pilates meise

Schrijf je in voor de les

ga naar het lessenrooster en schrijf je in voor de les

© Deforce yoga 2024