voorkom reisstress met yoga

Voorkom reisstress met yoga

Vakantie, altijd zo leuk om naar uit te kijken en dan is het eindelijk zo ver en heb je nog een hele berg to do’s af te werken en ben je aan het haasten om alles af te krijgen.

Tijd voor vakantie

Voor die vakantie eindelijk kan beginnen is er altijd nog de stress van de rit. Drukke luchthavens, vertragingen, lange autoritten. Dit is allemaal heel vermoeiend zowel mentaal als voor je lichaam!

Een van de meest onaangename factoren van reizen is het uren in een oncomfortabele positie zitten in die stoel. Je krijgt last van spierkrampen, pijnlijke rug…

Dat langdurig zitten niet goed is voor ons lichaam wisten we al langer. Voorkom reisstress met yoga Je kan dit meer dragelijk maken voor je lichaam door ervoor en erna goed te stretchen!

Yoga beoefenen voor een lange rit vermindert je kansen om pijnlijke spieren en krampen te krijgen. Het ontspant je ook mentaal en bereid je voor op al die drukte.

Bereid je lichaam voor op deze lange rit en laat het ontspannen na die lange rit met deze yoga flow.

Ook belangrijk is veel water drinken en af en toe de benen strekken.

Voorkom reisstress met yoga

Je kan vanop vakantie ook de yogalessen meedoen online, schrijf je hier in! 

Veel plezier met je vakantie!

yogainjedagelijkseleven

Welkom op Deforce yoga

Ik ben Dakota van Deforce yoga en ik heb deze ruimte gecreëerd om je te helpen rust te vinden in de drukte van de dag. Het is mijn missie om je te begeleiden naar meer ontspanning in je dagelijkse leven.

Elke maandag ontspanning in je mailbox