yoga je werk stress weg

Verbeter het welzijn van je werknemers en breng jouw bedrijf to the next level

Trop is te veel

Heeft jouw organisatie ook veel last van werknemers die worstelen met stress of in burn out gaan? Stress op het werk en burn out wordt een steeds groter en groter probleem in België. En die cijfers zijn sinds covid alleen nog maar gestegen. Dit zorgt voor een groot productiviteitsverlies voor de werkgever en ook voor een belangrijk financieel verlies.  

Het voorkomen van burn out’s is de verantwoordelijkheid van zowel de werkgever als de werknemer. De context waarin je werkt heeft een grote invloed. Het is dan ook de plicht van de werkgever om burn out’s te voorkomen. Stress en burn out zijn sinds 1 september 2014  opgenomen in de Belgische welzijnswet.

Yoga op maat van jouw werknemers

Professionele stress en yoga coaching

Na jaren werkervarng als product manager in de retail gaf Dakota aar job op en trok naar Thailand. Daar heeft ze een jaar lang een professionele yoga opleiding gevolgd bij Yoga Allience. Hierna heeft ze nog een extra opleiding gevolgd als stress en burn-out coach. Sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het aanbieden van bedrijfsyoga en stress coaching voor bedrijven. Het doel is om burn-out te voorkomen. Actief samenwerken met de bedrijven en hun werknemers en samen opzoek gaan naar een oplossing die past voor ieder. Door zelf aan een burn-out ontsnapt te zijn spreekt ze uit ervaring. 

Burn out is te voorkomen!

Find your force

Het is nooit te laat om actie te ondernemen! Burn out is weldegelijk te voorkomen. Samen zoeken we naar de ideale oplossing om jouw werknemers te begeleiden en te leren met hun stress om te gaan. We focussen ons op het leren herkennen van stress signalen en wat we moeten doen eenmaal we die stress voelen. We gaan samen werken aan een duurzame oplossing om zo een ontspannen werk omgeving te creëren met ontspannen werknemers. 

Voordelen bedrijfscoaching

Happy werknemers

Yoga is een mix van fysieke en mentale training. Combinatie van beide zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en jouw reacties op stress leert controleren. Jij bent de baas over hoe je omgaat met een situatie.

Boost productiviteit

Yoga is een mix van fysieke en mentale training. Combinatie van beide zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en jouw reacties op stress leert controleren. Jij bent de baas over hoe je omgaat met een situatie.

Financieel voordeel

Een werknemer die met te veel stress op het werk zit kost een bedrijf dubbel zo veel. Er gaat een hele periode vooraf aan een effectieve burn out. Door de hoge stress die een werknemer voelt kan die niet optimaal zijn werk uitvoeren en kost dit een bedrijf uiteindelijk 2 keer zo veel.

Wat is er mogelijk?

YOGA

ADEMCOACHING

MEDITATIE

Taal

Nederlands, Engels, Frans

Duur

standaard 50 min 

Prijs

Vanaf 120€ voor 15 personen

Plaats

Bij jou op kantoor of online

Nodig

Comfortabele kledij 

Extra

Elke les is personaliseerbaar

Laten we bespreken wat het beste past voor jouw werknemers

Happy clients

Met ons consultancy bedrijf kregen we een introductie tot yoga op maat. Mijn collega’s zijn zowel Engels-, Frans- en Nederlandstalig en hebben een uiteenlopende graad van lenigheid en algemene sportervaring. Dit vormde allemaal geen probleem en iedereen beleefde een aangename sessie en kon er erna weer tegen aan. Ik kan Dakota zeker en vast aanbevelen voor groepsessies voor kleine en middelgrote bedrijfsgroepen, óók voor mensen die vooraf geen interesse in yoga dachten te hebben.

Levi Vervaet

teamleader Oliver James